Het Tekstagentschap.

Folders
Een folder is het uithangbord van uw bedrijf. Een mooi ogende, vlot geschreven folder komt professioneel over en geeft uw onderneming extra uitstraling. Misschien vindt u het niet makkelijk om uit te maken wat er precies in zo'n folder hoort. Vertel ons wie u bent en wat u doet, en Het Tekstagentschap maakt er een heldere tekst van, die precies zegt wat u bedoelt.

Persberichten
Hoe lokt u de media naar uw evenement? Hoe krijgt u fotografen, journalisten en andere persmensen op uw opening, bedrijfsfeest of ander event? Door een goed persbericht. Eén dat eruit springt, sprankelt en opvalt. Een bericht dat anders is dan de rest. Redacties worden overspoeld met slecht gespelde brieven, onleesbare faxen en allerhande hoogdravende uitnodigingen voor duizend-en-één niet te missen evenementen. Op basis van uw informatie schrijft Het Tekstagentschap een heldere, eenvoudige en duidelijke perstekst, die zegt waar het op staat en en de nieuwsgierigheid aanwakkert. Zodat uw kostbare bericht niet verdrinkt in de massa.

Verkoopbrieven
Met een brief kunt u uw doelgroep gerichter selecteren en persoonlijker aanspreken dan met gelijk welk ander medium. Verkoopbrieven zijn als verkoopgesprekken op papier: u krijgt 20 seconden om de interesse van de ander te wekken...of in de papiermand te belanden. Of u een verkoopbrief stuurt naar een klant, een prospect of een bepaalde doelgroep, wat u wil is respons. Reactie. Resultaat. Het Tekstagentschap schrijft creatieve en effectieve brieven, die uw lezer bijblijven én tot actie aanzetten.

E-mailings
Geen sneller en eenvoudiger manier om een grote groep mensen te bereiken dan via e-mail. Maar ook: niets is sneller weggegooid zonder ooit gelezen te zijn dan een e-mail. Wij schrijven mails die opvallen in uw mailbox, die intrigeren zonder opdringerig over te komen. Mails die niet ongelezen blijven. Mails die renderen.

Meer info? Klik:
Het Tekstagentschap. Wie? Contacteer ons.  ____________________________________________________________________________

E-mail: Tel. 0486/4.123.19 Leeuwerikstraat 1, 9160 Lokeren