Het Tekstagentschap.

Gudrun De Waele. Wim Annerel.
Gudrun is de taalvirtuoos van het team. De passie voor taal zit haar in het bloed: ze begon met schrijven zogauw ze een potlood kon vasthouden. Ze won prijzen met haar poëzie en verhalen en schreef tijdens haar studententijd voor een regionaal weekblad.
Met haar diploma's van licentiate Communicatiewetenschappen en Meertalige Bedrijfscommunicatie op zak, leerde Gudrun de verschillende aspecten van communicatie in de praktijk kennen en kon ze haar pen verder aanscherpen.
Zo was ze journalistiek medewerker bij de communicatiedienst van de VDAB, corrector-planner bij Universal Communication/McCann Erickson en werkte ze bij Radio 2, als copywriter voor de VRT en voor VOKA - de Kamer van Koophandel. Zelfs de Vlaamse regering doet een beroep op haar als communicatieadviseur.
Gudrun zet niet alleen de puntjes op de i, maar vooral het juiste woord op de juiste plaats.
Wim won op jonge leeftijd al prijzen met zijn pennenvruchten. Tijdens zijn talenstudies schreef hij voor diverse regionale weekbladen. Als licentiaat Communicatiewetenschappen en licentiaat Marketing specialiseerde hij zich verder in persuasieve communicatie: hoe mensen overtuigen? Zijn loopbaan startte in de verkoop bij Procter & Gamble. Bij het reclamebureau De Kie Communications (nu Dubois meets Fugger) werkte hij daarna voor klanten zoals Microsoft en Canon. Wim geeft opleidingen in onder meer de financiële wereld en doceert Marketing en Verkooptechnieken bij Syntra. Hij is freelanceredacteur bij diverse tijdschriften waaronder Tips & Advies, Cash, MoneyTalk, Plus Magazine, De Zondag en websites. Commerciële teksten schreef hij onder meer voor bedrijven in de IT-, bouw-, tuinbouw-, financiële, postorder- en grafische sector.

 

Meer info? Klik:
Wat? Contacteer ons.  


 

__________________________________________________________________

E-mail: Tel. 0486/4.123.19 Leeuwerikstraat 1, 9160 Lokeren