Het Tekstagentschap.

Wim Annerel.   Gudrun De Waele.

Wim won op jonge leeftijd al prijzen met zijn pennenvruchten. Tijdens zijn hogere talenstudies schreef hij voor diverse regionale weekbladen. Als Master (licentiaat) in Communicatie-wetenschappen en als één van de enige copywriters met een MBA in Marketing specialiseerde hij zich verder in persuasieve communicatie: hoe mensen overtuigen? Zijn loopbaan startte in de verkoop bij Procter & Gamble. Bij een reclamebureau werkte hij daarna voor klanten zoals Microsoft en Canon. Wim geeft opleidingen in onder meer de financiële wereld en doceert Marketing en Verkooptechnieken bij Syntra. Hij is freelanceredacteur bij diverse tijdschriften en websites zoals Tips & Advies, De Zondag, Cash!, Moneytalk en Plus Magazine. Commerciële teksten schreef hij onder meer voor bedrijven in de IT-, tuinbouw-, financiële, postorder-, marketing- en grafische sector.
Bel Wim op 0486-45.56.53.
of mail wim @ tekstagentschap.be

  Gudrun is de taalvirtuoos van het team. De passie voor taal zit haar in het bloed: ze begon met schrijven zodra ze een potlood kon vasthouden. Ze won prijzen met haar poëzie en verhalen en schreef tijdens haar studententijd voor een regionaal weekblad.
Met haar diploma's van Master (licentiate) Communicatiewetenschappen en Meertalige Bedrijfscommunicatie op zak, leerde Gudrun de verschillende aspecten van communicatie in de praktijk kennen en kon ze haar pen verder aanscherpen.
Zo was ze journalistiek medewerker bij de communicatiedienst van de VDAB, corrector-planner bij Universal Communication/McCann Erickson en werkte ze bij Radio 2, als copywriter voor Tv-omroepers, voor de VRT-Tv-nieuwsdienst, en voor het ondernemersnetwerk VOKA. Zelfs de Vlaamse regering doet een beroep op haar als communicatieadviseur.
Gudrun zet niet alleen de puntjes op de i, maar vooral het juiste woord op de juiste plaats.
Bel Gudrun op 0486-4.123.19.
of mail gudrun @ tekstagentschap.be

 

Meer info? Klik:
Het Tekstagentschap. Wat? Contacteer ons.  


 

__________________________________________________________________

E-mail: Tel. 0486/4.123.19 Leeuwerikstraat 1, 9160 Lokeren